De LISET in Fisc@lisetIMG9811 Glow Mov

Lisette van der Valk is in 2004 gestart met belastingadvieskantoor Fisc@liset, na 23 jaar werkzaam te zijn geweest als belastingadviseur bij Ernst & Young, één van de grootste belastingadvieskantoren van Nederland.

De opvallende Fiscalist

Met meer dan 30 jaar fiscale ervaring heeft Fisc@liset alle fiscale kunstjes goed onder de knie. Daarvoor hoeft u echt niet bij een megagroot en duur kantoor te zijn. Lisette neemt u graag uw administratie uit handen, maar denkt nog veel liever mee. U kunt bovendien rekenen op direct en eerlijk advies.

De aanpak van Lisette is op zijn minst afwijkend te noemen. Waar u dat aan merkt? Op het moment dat u het markante pand betreedt van Fisc@liset, begrijpt u direct deze statement. Van het meubilair tot aan de persoonlijke behandeling: Lisette zet haar cliënten letterlijk in een troon. Kortom: letterlijk een opvallende fiscalist!

De koffie

Wilt u ook fiscale deskundigheid, aandacht, snelheid en betrouwbaarheid tegen een aantrekkelijk tarief? Neem dan vandaag nog contact op met fisc@liset voor een vrijblijvende intake. Onder genot van een kop koffie vertelt Lisette waarom u nooit meer elders uw belastingzaken zult onderbrengen.

De truffel

Tevreden over Fisc@liset en wilt u haar dat laten merken?

Maak Lisette net zo blij als uzelf met de enige echte slagroomtruffels van De Bonte Koe, Bergsedorpsstraat 25 in Hillegersberg, Rotterdam.

©2012 - 2020 Fisc@liset.

Fisc@liset is aangesloten bij het Register van Belastingadviseurs. www.rb.nl

Designed by Filosophie